DE VÂNZARE Clădire, Mindelo, São Vicente, Capul Verde, Rua Dr Nunes de Oliveira

DE VÂNZARE - Cod. 36987

  • Tipologie: Clădire
  • Zona: 640 m²
  • Camere: 6
  • Podea: 2

Această proprietate este situată la una dintre cele mai bune locații ale centrului orașului, într-unul dintre cartierele vechi ale stilului colonial din Mindelo. Proprietatea este situată aproape de vechiul centru colonial și de cele mai bune supermarketuri și posibilități de cumpărături din oraș.

Nu vă simțiți cumpărături, deoarece soarele strălucește din nou? Doar ieșiți pe ușa din față, luați un taxi și în 5 minute vă aflați pe plaja din Praia da Laginha, plaja populară a orașului Mindelo. Desigur, puteți, de asemenea, decideți să faceți o plimbare ușoară de 15 minute prin oraș spre această frumoasă plajă și baruri și restaurante cu baruri de noapte.

De asemenea, puteți alege să faceți o plimbare de 6 minute până la portul Mindelo, unde veți găsi singurul port din Africa de Vest. Pentru un motiv ciudat, porturile de agrement atrage marinarii și cei pe care îi veți găsi foarte mult. Mai ales în timpul iernii, mulți dintre ei vizitează Mindelo, făcând pregătirile finale înainte de a traversa Atlanticul. În jurul portului veți găsi unele dintre cele mai bune restaurante și locuri de muzică live din oraș.

Destul despre împrejurimi și înapoi la proprietate. Clădirea descoperită a văzut zile mai bune, dar oricine poate privi trecut, peste și peste toate deșeurile își va vedea potențialul. Această clădire mare are cinci camere, un subsol, trei camere cu un balcon și două camere cu terasă. Acesta acoperă un total de 640 de metri pătrați. Proprietatea este goală, disponibilă imediat, dar trebuie renovată integral din exterior și din interior.

Dacă sunteți în căutarea pentru o proprietate ieftină și centrală situată în centrul orașului Mindelo, iar perspectiva unei renovări adecvate nu vă sperie, aceasta ar putea fi doar proprietatea perfectă pentru a deveni ceva frumos.

VIZITE ÎNREGISTRATE PENTRU acest anunț

Vizite grupate după țara de proveniență

Schimb interval de date

Întrebări despre această proprietate


REALIGRO FREE ADVERT
Doresc să primesc noutăţi despre oferte similare
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Anulaţi
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB