DE VÂNZARE Garsonieră, Santa Maria, Sal, Capul Verde, Melia Llana Beach Resort & Spa

DE VÂNZARE - Cod. 37684

  • Tipologie: Garsonieră
  • Zona: 48 m²
  • Camere: 1
  • Podea: 2

Despre proprietate. Apartamentele sunt situate pe Insula Capului Verde, la sud de Insulele Canare, la aproximativ 500 km de coasta Senegalului și la 5,5 ore de la Londra. Capul Verde este o țară democratică și independentă din 1975, în care temperatura medie anuală a aerului este de aproximativ +25 - +28 grade. Țara are o climă tropicală și nu există uragane, cutremure și 112 zboruri directe în fiecare săptămână. În prezent, țara a devenit din ce în ce mai populară ca destinație turistică, unde să se relaxeze și să iasă din frig în timpul iernii. Turismul în țară este o sursă de valuri, iar creșterea sa promovează creșterea anuală a țării. În prezent, creșterea turiștilor din anul 2000 este de 115%.

Proprietatea este situată pe insula Capului Verde, Sal, care are cel mai mare aflux de turiști. Locația proprietății se află în zona stațiunii 5 * a stațiunii Melia Llana Beach Resort & Spa, care este vândută ca o proprietate rezidențială sau o proprietate de investiții. Apartamentele cu o terasă (6.1m2) sunt ideale pentru una dintre cele mai frumoase plaje (Ponta Preta) cu apă clară de ocean - cu mobilier nou, instalații sanitare și design modern. Este posibil să vizualizați obiectul înainte ca contractul de cumpărare să fie anulat prin rezervarea acestuia (Taxa de rezervare 2000 Euro). Mergând singur cu un agent în țara în care veți petrece 4 zile uitându-vă nu numai la apartamente, ci și posibilitatea de a cunoaște țara.

Pentru mai multe informații, vă rugăm să ne contactați sau să vizitați site-ul nostru - https://www.capeverdemaria-ross.com

MELIA Llana Beach Resort & Spa este capabil să combine toate criteriile necesare pentru a genera venituri excelente pe termen lung.

Locație: Llana este situat pe malul oceanului și într-una dintre cele mai atractive țări imobiliare.

Creștere: Turismul din Capul Verde este înfloritor, unde cererea depășește cu mult oferta. Această tendință se preconizează să crească în viitorul apropiat.

Oportunități: Llana Beach Resort & Spa este mai mult decât o stațiune, este o destinație turistică în sine! Există clase de clasă mondială, cum ar fi diverse restaurante, magazine, baruri, spa și tot ce vă așteptați de la stațiunile de plajă de top.

Fiabilitate: Un proiect al grupului Resort. O companie cu realizări dovedite, stabilitate financiară și parteneri strategici de clasă mondială.

Experiență: Niciun alt operator hotelier nu este mai experimentat, mai solicitant sau mai potrivit pentru a obține succes comercial decât Melia Hotels International, cel mai mare grup hotelier din lume.

Protecție: Există o legislație strictă care să protejeze Insulele Capului Verde de "supra-dezvoltare" și supra-furnizare.

Venituri din investiții: Investitorii beneficiază de venituri din chirii pe termen lung și de creșterea capitalului.

VIZITE ÎNREGISTRATE PENTRU acest anunț

Vizite grupate după țara de proveniență

Schimb interval de date

Întrebări despre această proprietate


REALIGRO FREE ADVERT
Doresc să primesc noutăţi despre oferte similare
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Anulaţi
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB