DE VÂNZARE Garsonieră, Vila do Maio, Maio, Capul Verde, Residencia INES

DE VÂNZARE - Cod. 28702

  • Tipologie: Garsonieră
  • Zona: 62 m²
  • Camere: 2
  • Podea: 1
  • Starea clădirii: New building

Proprietarul privat vindes s° 2 apartamente cu două camere (dormitor matrimonial, baie, spațiu deschis cu bucătărie, living și canapea extensibilă.) Apartamentele sunt deja închiriate pe tot parcursul anului ... Vă rugăm verificați proprietatea aici ... http: //ilhadomaio.it / ines /? lang = ro

PRIMUL APARTAMENT: parter cu patio însorit de 12 metri și grădină mică în stil cabo verde. Două camere cu baie foarte frumoasă. Mobilat. Aproape nou!

AL DOILEA APARTAMENT: primul etaj cu balcon însorit de 12 mp. Două camere cu baie foarte frumoasă. Mobilat. Aproape nou!

Piscină disponibilă.

Residencia INES este o stațiune foarte frumoasă și liniștită: 2 minute de mers pe jos de strada principală, la 5 minute de supermarket, de magazine alimentare, 5 minute de parcul salinelor naturale și de plaja cu nisip alb, de 32 de kilometri, într-adevăr una dintre cele mai bune Poziție cu apartamente foarte bine lucrate.

Este o locație perfectă de vacanță în fiecare lună a anului (datorită climatului tropical de 28-30 grade pe tot parcursul anului) cel mai bun în sezonul european de iarnă (din septembrie până în februarie). În Maio nu există probleme cu locuitorii din zonă, deci este un loc sigur și ospitalier și pentru familia cu copii (ca noi). Există mai multe restaurante și baruri la o plimbare de aproape 5-10 de metri, unde este posibil să mănânci pește, legume, orez, paste, orice fel de bucătărie! Pornind de la 5 la 15 eu (!) Pentru oameni. Bucurați-vă de apa cristalină, plaja frumoasă din jurul acestei minunate insule și de ospitalitatea poporului Cabo Verde și zâmbet!

Unul dintre cele mai bune locuri unde ne-am petrecut concediul împreună cu prietenii și copiii noștri, toți împreună. Nu ezitați să mă contactați!

PS: Apartament la parter - 55.000 EUR (70mq) - Apartament la primul etaj EUR 52500 (62mq) - Prețul este negociabil

VIZITE ÎNREGISTRATE PENTRU acest anunț

Vizite grupate după țara de proveniență

Schimb interval de date

Întrebări despre această proprietate


Anuntul postat de privare de
Doresc să primesc noutăţi despre oferte similare
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Anulaţi
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB