DE VÂNZARE Hotel, ponta do Sol - Ribeira Grande, Santo Antão, Capul Verde, Cha da ponta do sol

DE VÂNZARE - Cod. 43037

  • Tipologie: Hotel
  • Zona: 544 m²
  • Camere: 13
  • Podea: 272 m2

De luat în mână: complex hotelier splendid cu 11 camere, așezat pe înălțimile fermecătoarei satului Ponta do Sol, pe populara insula Santo Antão din Capul Verde.

Acest paradis de liniște vă oferă nu numai 11 camere elegant amenajate, cu băi private și toalete, ci și o terasă vastă care oferă o vedere panoramică asupra mării, dominând maiestuos satul. Cireasa de pe tort ? O bucătărie complet utilată se învecinează cu această terasă, creând un cadru idilic în care clienții dumneavoastră se pot petrece în timp ce se bucură de priveliștea uluitoare.

În plus, la parter găzduiește o recepție primitoare, două saloane primitoare și un garaj spațios, adăugând o dimensiune practică acestei bijuterii hoteliere.

Și asta nu e tot! Pentru a completa această ofertă de excepție, veți descoperi un apartament independent cu două dormitoare, două băi, o bucătărie modernă și o sufragerie primitoare. Cireasa de pe tort, o terasa insorita si o gradina de 272 m² se extind in armonie cu terasa principala.

Nu ratați această oportunitate unică de a investi într-un complex hotelier care oferă un cadru încântător, priveliști uluitoare și un potențial de venit neprețuit. Contactați-ne acum pentru a organiza o vizită și a vă scufunda în lumea captivantă a acestei proprietăți excepționale.

VIZITE ÎNREGISTRATE PENTRU acest anunț

Vizite grupate după țara de proveniență

Schimb interval de date

Întrebări despre această proprietate


REALIGRO FREE ADVERT
Doresc să primesc noutăţi despre oferte similare
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Anulaţi
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB